Тюнінг ЗАЗ (965,966,1102,1103,1105)

Тюнінг ЗАЗ

Розпочинати роботи з відновлення ЗАЗ з повного розбору.Зняти двигун з коробкою передач, скла, двері, елементи салону. Використовуючи болгарку та металеву щітку, треба зняти фарбу з кузова.Тюнінг ЗАЗ 965 (фото)

Тюнінг ЗАЗ

Метал кузова запорожців, як правило, дуже міцний, тому навряд чи буде потрібно зварювання. Якісно відрихтувати поверхні автомобіля, зробити тюнінг . Для цього варто скористатися парою молотків різної ваги або навіть кувалди; трохи зусиль і все вийде. Після чого замазати складні ділянки шпаклівкою, що потрібно зробити вкрай акуратно і розмірено. Потім проводиться грунтовка і фарбування кузовної поверхні. Фото тюнінг Таврія ЗАЗ

Але без досвіду в цій справі за фарбування краще не братися, краще звернутися в автосервіс. Також провести капітальний ремонт двигуна, підробити зчеплення, коробку передач та ін Крім цього, напевно необхідно замінити на нові ще ряд деталей. Для більш естетичного виду, необхідно замінити старі диски. Також вирішити в якому стилі буде витриманий салон ЗАЗ.


Але для цього варто звернутися до фахівців, які допоможуть зробити салон ексклюзивним і сучасним, але при цьому містить якісь нотки від ретро. Тим самим, доклавши зусилля і трохи фантазії, можна зробити з старенького Запорожця відмінний сучасний автомобіль.
Тюнінг авто ЗАЗ, ЗАЗ 965 тюнінг



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...