Тюнінг УАЗ

Тюнінг УАЗ.Фото тюнінг Уаз

На дах може бути встановлений посилений багажник, здатний витримати вагу трьох чоловік. Висота майданчика багажника щодо землі становить приблизно два метри, для підйому на нього в задній частині автомобіля є сходи. Багажник може бути використаний по-різному, наприклад, в якості оглядового майданчика або для перевезення великого обсягу вантажу.
Тюнінг УАЗ
Стандартна гума замінюється на 35-дюймову позашляхову.Тюнінг УАЗ фото
Проблема подолання бродів вирішується шляхом установки шноркель (забір повітря від даху УАЗ) та виведенням вихлопної системи на рівень даху, трубки сапунів обох мостів і коробки передач виводиться під капот УАЗ.
На УАЗ може бути встановлений вентилятор охолодження радіатора відключається з салону або вентилятор з вискомуфтой.
Зовні автомашина УАЗ Тюнінг відрізняється потужним бампером, з можливістю прихованої установки електролебідки, кенгурінгом, простягнутими від нього до багажника веткоотбойнікамі.
На багажнику УАЗ можна встановити "люстру" і пару додаткових ліхтарів заднього світла.
Моторний відсік, лебідка і рульові тяги захищаються знизу захисним листом - тюнінг.
На позашляховику можуть бути встановлені зсувний люк на даху, відкидні верхні боковини дверей, що може бути просто необхідно в жарку погоду.

Тюнінг УАЗ_1
УАЗ проходять додаткову гідроізоляцію. Установка конічних шкворневих підшипників, робить управління більш "гострим", а вузол довговічним. Після установки гідропідсилювача керма і рульового демпфера керувати машиною ще більш приємно і комфортно.

Тюнінг УАЗ фото

Для тих, кому просто необхідний позашляховий екстрим і висока прохідність є можливість установки самоблокіруемих черв'ячних диференціалів.
Встановлення можливе на "військові", стандартні і на мости типу "Спайсер".
Гальмівна система теж проходить доопрацювання та тюнінг, встановлюються передні дискові гальма, в тому числі і на редукторний міст.


Тюнінг УАЗ, тюнінг уаз 469
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...